štvrtok 23. februára 2017

Fašírka so syrom

200 g bravcoveho masa, 200 g hovadzieho masa, 2 zemle, 2 vajcia, mlieko, cibula, 6 sampinonov, struhanka, 4 platky syra, 40 g udenej slaniny, 2 rajciaky, petrzlenova vnat, mlete cierne korenie, sol
Umyte a odblanene maso zomelieme, premiesame s vajcami, so zemlami, ktore sme predtym macali v mlieku, pridame posekanu cibulu a udusene sampinony pokrajane na drobne kusky. Posolime, okorenime, pridame petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Ak treba, zahustime struhankou. Premiesame a z masy formujeme bochnik. Na dno pekaca dame oprazenu udenu slaninu. Pred dopecenim oblozime platkami syra a dame znova do rury zapiect, az kym sa syr nezacne roztapat.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára