Umyte a odblanene maso zomelieme, premiesame s vajcami, so zemlami, ktore sme predtym macali v mlieku, pridame posekanu cibulu a udusene sampinony pokrajane na drobne kusky. Posolime, okorenime, pridame petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Ak treba, zahustime struhankou. Premiesame a z masy formujeme bochnik. Na dno pekaca dame oprazenu udenu slaninu. Pred dopecenim oblozime platkami syra a dame znova do rury zapiect, az kym sa syr nezacne roztapat.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Fašírka so syrom
200 g bravcoveho masa, 200 g hovadzieho masa, 2 zemle, 2 vajcia, mlieko, cibula, 6 sampinonov, struhanka, 4 platky syra, 40 g udenej slaniny, 2 rajciaky, petrzlenova vnat, mlete cierne korenie, sol
Umyte a odblanene maso zomelieme, premiesame s vajcami, so zemlami, ktore sme predtym macali v mlieku, pridame posekanu cibulu a udusene sampinony pokrajane na drobne kusky. Posolime, okorenime, pridame petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Ak treba, zahustime struhankou. Premiesame a z masy formujeme bochnik. Na dno pekaca dame oprazenu udenu slaninu. Pred dopecenim oblozime platkami syra a dame znova do rury zapiect, az kym sa syr nezacne roztapat.
Umyte a odblanene maso zomelieme, premiesame s vajcami, so zemlami, ktore sme predtym macali v mlieku, pridame posekanu cibulu a udusene sampinony pokrajane na drobne kusky. Posolime, okorenime, pridame petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Ak treba, zahustime struhankou. Premiesame a z masy formujeme bochnik. Na dno pekaca dame oprazenu udenu slaninu. Pred dopecenim oblozime platkami syra a dame znova do rury zapiect, az kym sa syr nezacne roztapat.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára