Vykostene file zomelieme na masovom mlynceku, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pridame vajcia, rozotrety cesnak a pokrajane zemle sparene mliekom. Vsetko spolu premiesame s posekanou zelenou petrzlenovou vnatou a roztopenym maslom. Z pripravenej zmesi sformujeme bochnik, ktory vlozime do pekaca vymasteneho olejom, podlejeme masovym vyvarom a upecieme v mierne vyhriatej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Sekaná z rybieho mäsa
800 g rybieho file, sol, mlete cierne korenie, 2 vajcia, 2 struciky cesnaku, 2 zemle, 3 lyzice mlieka, 1 lyzicu posekanej zelenej petrzlenovej vnate, 1 lyzicu masla, 1 lyzicu oleja, masovy vyvar
Vykostene file zomelieme na masovom mlynceku, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pridame vajcia, rozotrety cesnak a pokrajane zemle sparene mliekom. Vsetko spolu premiesame s posekanou zelenou petrzlenovou vnatou a roztopenym maslom. Z pripravenej zmesi sformujeme bochnik, ktory vlozime do pekaca vymasteneho olejom, podlejeme masovym vyvarom a upecieme v mierne vyhriatej rure.
Vykostene file zomelieme na masovom mlynceku, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pridame vajcia, rozotrety cesnak a pokrajane zemle sparene mliekom. Vsetko spolu premiesame s posekanou zelenou petrzlenovou vnatou a roztopenym maslom. Z pripravenej zmesi sformujeme bochnik, ktory vlozime do pekaca vymasteneho olejom, podlejeme masovym vyvarom a upecieme v mierne vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára