štvrtok 23. februára 2017

Rybie filé po nemecky

500 g rybieho file, citronova stava, 1 mala lyzicka worchesteru, sol, mlete cierne korenie, hladka muka, 2 vajcia, 1 mala lyzicka mletej cervenej papriky, 1-2 velka lyzice kecupu, 100 g struhanky, 100 g postruhaneho syra, olej na vyprazanie
Zmrazene rybie file pokrajame na 2 cm siroke obdlzniky, rozlozime ich na misu, pokvapkame citronovou stavou, worchesterom, osolime, okorenime a nechame asi 20 minut postat. Potom ich obalime v muke a rozslahanych vajciach, do ktorych sme zamiesali mletu cervenu papriku a kecup. Nakoniec obalime v preosiatej struhanke premiesanej s postruhanym syrom. Obalene rybie file vyprazime v dobre rozohriatom oleji.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára