Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, poprasime mukou a opekame ich na panvici v masle asi 5 minut po kazdej strane. Upecene prelozime na ohriatu misu. K maslu pridame smotanu a olupane, nadrobno nakrajane oprazene mandle. Touto omackou pstruhy polejeme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pstruh na mandliach
4 stredne velke pstruhy, 100 g masla, 50 g oprazenych mandli, 1/16 l sladkej smotany, hladka muka, sol
Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, poprasime mukou a opekame ich na panvici v masle asi 5 minut po kazdej strane. Upecene prelozime na ohriatu misu. K maslu pridame smotanu a olupane, nadrobno nakrajane oprazene mandle. Touto omackou pstruhy polejeme.
Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, poprasime mukou a opekame ich na panvici v masle asi 5 minut po kazdej strane. Upecene prelozime na ohriatu misu. K maslu pridame smotanu a olupane, nadrobno nakrajane oprazene mandle. Touto omackou pstruhy polejeme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára