Rybacie file pokrajame na porcie, osolime, posypeme mletou cervenou paprikou, vlozime do pekaca na olej a opecieme v rure po oboch stranach. Na kazdu porciu navrstvime leco a zalejeme smotanou, v ktorej sme vopred rozslahali muku. Zapekame v dobre rozohriatej rure asi 15 minut.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Rybacie filé na srbský spôsob
700 g rybacieho file, sol, mleta cervena paprika, 1/2 dl oleja, 300 g leca, 2 dl sladkej smotany, 1 lyzica hladkej muky
Rybacie file pokrajame na porcie, osolime, posypeme mletou cervenou paprikou, vlozime do pekaca na olej a opecieme v rure po oboch stranach. Na kazdu porciu navrstvime leco a zalejeme smotanou, v ktorej sme vopred rozslahali muku. Zapekame v dobre rozohriatej rure asi 15 minut.
Rybacie file pokrajame na porcie, osolime, posypeme mletou cervenou paprikou, vlozime do pekaca na olej a opecieme v rure po oboch stranach. Na kazdu porciu navrstvime leco a zalejeme smotanou, v ktorej sme vopred rozslahali muku. Zapekame v dobre rozohriatej rure asi 15 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára