Porcie lososa osolime, okorenime, polejeme bielym vinom a nechame v chlade odlezat. Pocas marinovania maso obraciame. Opekame na roste 3 minuty z kazdej strany, alebo opecieme na rozpalenom masle. Lososa opekame z kazdej strany len kratko, aby v strede ostal stavnaty. Podavame posypane pazitkou, spolu s kari ryzou zmiesanou s olivami a kuskami papriky.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Losos na víne
300 g lososa, 50 ml bieleho vina, sol, mlete biele korenie, olivy, maslo, pazitku
Porcie lososa osolime, okorenime, polejeme bielym vinom a nechame v chlade odlezat. Pocas marinovania maso obraciame. Opekame na roste 3 minuty z kazdej strany, alebo opecieme na rozpalenom masle. Lososa opekame z kazdej strany len kratko, aby v strede ostal stavnaty. Podavame posypane pazitkou, spolu s kari ryzou zmiesanou s olivami a kuskami papriky.
Porcie lososa osolime, okorenime, polejeme bielym vinom a nechame v chlade odlezat. Pocas marinovania maso obraciame. Opekame na roste 3 minuty z kazdej strany, alebo opecieme na rozpalenom masle. Lososa opekame z kazdej strany len kratko, aby v strede ostal stavnaty. Podavame posypane pazitkou, spolu s kari ryzou zmiesanou s olivami a kuskami papriky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára