štvrtok 23. februára 2017

Plnený závin

250 g bravcoveho masa z pliecka, 250 g hovadzieho masa, vajce, 2 zemle, mlete cierne korenie, majoran, 60 g masti, cibula, struhanka, 2 natvrdo uvarene vajcia, 2 sladkokysle uhorky
Maso umyjeme, pokrajame na mensie kusky, pomelieme. Pridame vajce, vo vode namocene a vytlacene zemle, mlete cierne korenie, majoran, polovicu masti, nadrobno posekanu cibulu a zamiesame. Na doske posypanu struhankou dame masovu zmes, urobime z nej obdlznik. Do stredu dame uvarene, olupane vajcia a kysle uhorky, ktore rozkrojime po dlzke. Fasirku stocime do valceka a dame na vymasteny plech. Podlejeme zvyskom rozpustenej masti a vyvarom. Pecieme v dobre vyhriatej rure 50 minut. Podavame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára