štvrtok 23. februára 2017

Pastiersky koláč

750 g mleteho masa, 500 g zemiakov, 180 ml mlieka, 2 PL masla, 1 PL oleja, 1 CL sojovej omacky, cibula, 3 struciky cesnaku, sol, mlete cierne korenie, mleta paprika
Zemiaky osupeme, nakrajame na mensie kusky a 10 minut varime vo vriacej slanej vode. Zemiaky scedime a spolu s maslom a mliekom vymiesame na  kasu. Na panvici rozpalime olej, pridame nadrobno nakrajanu cibulu, ktoru nechame chvilu prazit, a primiesme maso. Zmes dusime 10 minut. Na zaver ho ochutime solou, korenim, paprikou a sojovou omackou. Masovu zmes nanesieme rovnomerne na vymastenu misu, navrch ozdobne navrstvime zemiakovu kasu. Pecieme v predhriatej rure pri 180 stupnoch 15 minut.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára