Maso naklepeme, osolime, okorenime a potrieme olejom. Rebierka este potrieme. Zvysok pouzijeme pri grilovani. Rebierka odlozime na niekolko hodin do chladnicky. Potom ich grilujeme z oboch stran.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Pikantné teľacie rebierko
4 ks telacich rebierok, sol, mlete cierne korenie, 20 g oleja, 2 sardelove ocka, cibula, 100 g sampinonov, petrzlenova vnat, lyzica kapar, 20 g masla
Maso naklepeme, osolime, okorenime a potrieme olejom. Rebierka este potrieme. Zvysok pouzijeme pri grilovani. Rebierka odlozime na niekolko hodin do chladnicky. Potom ich grilujeme z oboch stran.
Maso naklepeme, osolime, okorenime a potrieme olejom. Rebierka este potrieme. Zvysok pouzijeme pri grilovani. Rebierka odlozime na niekolko hodin do chladnicky. Potom ich grilujeme z oboch stran.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára