Vycisteneho kapra pokrajame, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou, oprazime v rozohriatom oleji, podlejeme vinom a kratko podusime. Potom ho pokvapkame rajciakovym pretlakom, podlejem hydinovym vyvarom a udusime do makka. Nakoniec porcie kapra polejeme mliekom, ktore sme rozmiesali s postruhanym syrom, a zapecieme vo vyhriatej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Kapor na taliansky spôsob
1 kapor, sol, mlete cierne korenie, lyzica hladkej muky, 4 lyzice oleja, 1 dl bieleho vina, 1 lyzica rajciakoveho pretlaku, hydinovy vyvar, 1 dl mlieka, 100 g ementalskeho syra
Vycisteneho kapra pokrajame, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou, oprazime v rozohriatom oleji, podlejeme vinom a kratko podusime. Potom ho pokvapkame rajciakovym pretlakom, podlejem hydinovym vyvarom a udusime do makka. Nakoniec porcie kapra polejeme mliekom, ktore sme rozmiesali s postruhanym syrom, a zapecieme vo vyhriatej rure.
Vycisteneho kapra pokrajame, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou, oprazime v rozohriatom oleji, podlejeme vinom a kratko podusime. Potom ho pokvapkame rajciakovym pretlakom, podlejem hydinovym vyvarom a udusime do makka. Nakoniec porcie kapra polejeme mliekom, ktore sme rozmiesali s postruhanym syrom, a zapecieme vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára