Veľké cibule (2) nakrájať na tenké kolieska, cesnak (3 strúčiky) na tenké plátky, filé (500 g) na malé kocky.Cibuľu a cesnak speniť na lyžici oleja, opražiť dozlatista, posypať lyžičkou karí. Zvlášť opražiť filé na lyžici oleja, potom podliať horúcou vodou a dodusiť. Nakoniec všetko zmiešať, osoliť a dodusiť. Na posledné dve minúty vhodiť lyžicu pažítky. Príloha: zemiaková kaša.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 24. februára 2017
Čecifi-recept
filé, cibuľa, cesnak, karí, olej, soľ, pažítka
Veľké cibule (2) nakrájať na tenké kolieska, cesnak (3 strúčiky) na tenké plátky, filé (500 g) na malé kocky.Cibuľu a cesnak speniť na lyžici oleja, opražiť dozlatista, posypať lyžičkou karí. Zvlášť opražiť filé na lyžici oleja, potom podliať horúcou vodou a dodusiť. Nakoniec všetko zmiešať, osoliť a dodusiť. Na posledné dve minúty vhodiť lyžicu pažítky. Príloha: zemiaková kaša.
Veľké cibule (2) nakrájať na tenké kolieska, cesnak (3 strúčiky) na tenké plátky, filé (500 g) na malé kocky.Cibuľu a cesnak speniť na lyžici oleja, opražiť dozlatista, posypať lyžičkou karí. Zvlášť opražiť filé na lyžici oleja, potom podliať horúcou vodou a dodusiť. Nakoniec všetko zmiešať, osoliť a dodusiť. Na posledné dve minúty vhodiť lyžicu pažítky. Príloha: zemiaková kaša.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára