Cakanku dusime v malom mnozstve osolenej vody domakka. Nechame odkvapkat a kazdy kus zabalime do sunky potretej rajciakovym pretlakom. Pevne obtocime a jednotlive kusy kladieme do vymastenej ohnovzdornej misy. Hore polozime niekolko platkov masla a bohato zasypeme struhanym syrom. Nechame prudko zapiect v rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Bruselská čakanka so syrom
400 g pukov cakanky, 4 platky sunky, 60 g tvrdeho syra, 20 g masla, rajciakovy pretlak, sol
Cakanku dusime v malom mnozstve osolenej vody domakka. Nechame odkvapkat a kazdy kus zabalime do sunky potretej rajciakovym pretlakom. Pevne obtocime a jednotlive kusy kladieme do vymastenej ohnovzdornej misy. Hore polozime niekolko platkov masla a bohato zasypeme struhanym syrom. Nechame prudko zapiect v rure.
Cakanku dusime v malom mnozstve osolenej vody domakka. Nechame odkvapkat a kazdy kus zabalime do sunky potretej rajciakovym pretlakom. Pevne obtocime a jednotlive kusy kladieme do vymastenej ohnovzdornej misy. Hore polozime niekolko platkov masla a bohato zasypeme struhanym syrom. Nechame prudko zapiect v rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára