Rezne opecieme na masle a vlozime do misy z jenskeho skla, vymastenej maslom, posolime a podlejeme vinom. Na kazdy rezen polozime platok sunky, hlavicku spargle, platok ementalu, kusok masla a zapecieme v rure alebo na grile.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľací rezeň Praha
4 telacie rezne, 200 g spargle, 100 g sunky, 100 g ementalu, 60 g masla, biele vino, konak, sol
Rezne opecieme na masle a vlozime do misy z jenskeho skla, vymastenej maslom, posolime a podlejeme vinom. Na kazdy rezen polozime platok sunky, hlavicku spargle, platok ementalu, kusok masla a zapecieme v rure alebo na grile.
Rezne opecieme na masle a vlozime do misy z jenskeho skla, vymastenej maslom, posolime a podlejeme vinom. Na kazdy rezen polozime platok sunky, hlavicku spargle, platok ementalu, kusok masla a zapecieme v rure alebo na grile.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára