Treba prihliadat na farbu paprik, najma vtedy, ak ich nebudeme podavat cele, ale pokrajane na okruzky. Vtedy bude napln ako vo farebnom ramceku a dotvorime oblozenu misu. Ak chceme cele papriky, dobre ich umyjeme a naplnime masou z celeho masla a rovnakeho mnozstva syra. Salamu a papriky posekame, nakrajame vajcia uvarene natvrdo. Dochutime vegetou, horcicou, solou, mletym koriandrom a petrzlenovou vnatou. Syr moze byt aj tvrdy, musime ho vsak postruhat. Masa ponuka variacie - bryndzu, sardinky, sardelovu pastu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Surová plnená paprika
10 paprik, 1 maslo, taveny syr, 2 druhy salamy, 4 vajcia, trochu vegety, horcica, sol, koriander, petrzlenova vnat
Treba prihliadat na farbu paprik, najma vtedy, ak ich nebudeme podavat cele, ale pokrajane na okruzky. Vtedy bude napln ako vo farebnom ramceku a dotvorime oblozenu misu. Ak chceme cele papriky, dobre ich umyjeme a naplnime masou z celeho masla a rovnakeho mnozstva syra. Salamu a papriky posekame, nakrajame vajcia uvarene natvrdo. Dochutime vegetou, horcicou, solou, mletym koriandrom a petrzlenovou vnatou. Syr moze byt aj tvrdy, musime ho vsak postruhat. Masa ponuka variacie - bryndzu, sardinky, sardelovu pastu.
Treba prihliadat na farbu paprik, najma vtedy, ak ich nebudeme podavat cele, ale pokrajane na okruzky. Vtedy bude napln ako vo farebnom ramceku a dotvorime oblozenu misu. Ak chceme cele papriky, dobre ich umyjeme a naplnime masou z celeho masla a rovnakeho mnozstva syra. Salamu a papriky posekame, nakrajame vajcia uvarene natvrdo. Dochutime vegetou, horcicou, solou, mletym koriandrom a petrzlenovou vnatou. Syr moze byt aj tvrdy, musime ho vsak postruhat. Masa ponuka variacie - bryndzu, sardinky, sardelovu pastu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára