Na miernom ohni dusime hovadzie maso, cibulu a cesnak, az kym maso nestrati ruzovu farbu. Pridame paradajky, paradajkovu stavu, fazulku a korenie. Privedieme do varu. Na miernom ohni nezakryte varime za obcasneho miesania asi hodinu. Zmesou naplnime zemiaky, podla chuti polejeme este kyslou smotanou a posypeme syrom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Rýchle čili zemiaky
mlete hovadzie maso, posekana cibulka, prepasirovany cesnak, pokrajane paradajky, paradajkova stava, zavarana fazulka, korenie, pecene zemiaky, struhany syr, kysla smotana
Na miernom ohni dusime hovadzie maso, cibulu a cesnak, az kym maso nestrati ruzovu farbu. Pridame paradajky, paradajkovu stavu, fazulku a korenie. Privedieme do varu. Na miernom ohni nezakryte varime za obcasneho miesania asi hodinu. Zmesou naplnime zemiaky, podla chuti polejeme este kyslou smotanou a posypeme syrom.
Na miernom ohni dusime hovadzie maso, cibulu a cesnak, az kym maso nestrati ruzovu farbu. Pridame paradajky, paradajkovu stavu, fazulku a korenie. Privedieme do varu. Na miernom ohni nezakryte varime za obcasneho miesania asi hodinu. Zmesou naplnime zemiaky, podla chuti polejeme este kyslou smotanou a posypeme syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára