Z hlav pripravime vyvar. Z cibule a papriky urobime zaklad, do ktoreho pridame nakrajane ryby, papriku, paradajky, cesnak, sol, bobkovy list a stiplavu papriku. Zalejeme vopred pripravenym vyvarom a na miernom ohni varime a dochutime. Pred dokoncenim pridame cervene vino.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Rybacia polievka s červeným vínom
1 kg miesanych ryb, 2 ks cibule, 3 ks papriky, paradajky, bobkovy list, cesnak, cervenu mletu papriku, stiplavu papriku, 1 dl cerveneho vina, sol - 4 porcie
Z hlav pripravime vyvar. Z cibule a papriky urobime zaklad, do ktoreho pridame nakrajane ryby, papriku, paradajky, cesnak, sol, bobkovy list a stiplavu papriku. Zalejeme vopred pripravenym vyvarom a na miernom ohni varime a dochutime. Pred dokoncenim pridame cervene vino.
Z hlav pripravime vyvar. Z cibule a papriky urobime zaklad, do ktoreho pridame nakrajane ryby, papriku, paradajky, cesnak, sol, bobkovy list a stiplavu papriku. Zalejeme vopred pripravenym vyvarom a na miernom ohni varime a dochutime. Pred dokoncenim pridame cervene vino.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára