Rybu umyjeme a odstranime plutvy. Chrbat ryby na niekolkych miestach rozkrojime ostrym, medzery medzi rezmi maju byt rovnaky a do tychto otvorov vlozime platky nakrajanej cibule. Rybu osolime, okorenime a potrieme maslom. Vlozime ju do pekaca, oblozime zvysnou cibulou a pecieme v horucej rure asi pol hodiny. Pri peceni ju obcas podlievame vypecenou stavou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pečený losos
1 kg lososa, 1 kg cibule, 40 g masla, 1 lyzicka soli, trocha mleteho cierneho korenia
Rybu umyjeme a odstranime plutvy. Chrbat ryby na niekolkych miestach rozkrojime ostrym, medzery medzi rezmi maju byt rovnaky a do tychto otvorov vlozime platky nakrajanej cibule. Rybu osolime, okorenime a potrieme maslom. Vlozime ju do pekaca, oblozime zvysnou cibulou a pecieme v horucej rure asi pol hodiny. Pri peceni ju obcas podlievame vypecenou stavou.
Rybu umyjeme a odstranime plutvy. Chrbat ryby na niekolkych miestach rozkrojime ostrym, medzery medzi rezmi maju byt rovnaky a do tychto otvorov vlozime platky nakrajanej cibule. Rybu osolime, okorenime a potrieme maslom. Vlozime ju do pekaca, oblozime zvysnou cibulou a pecieme v horucej rure asi pol hodiny. Pri peceni ju obcas podlievame vypecenou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára