Porcie filé posypeme soľou, opečieme na oleji po obidvoch stranách. Vyberieme z pekáča , do výpeku pridáme najemno posekanú cibuľu, chilli, ocot, mandle a vodu. Povaríme, až šťava zhustne, vrátime rybu späť, necháme prehriať a podávame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 24. februára 2017
Pečené rybie filé s mandľami
600 g rybieho filé, lyžičky soli, na štipku noža chilli, lyžička octu, malá cibuľka, 50 g opražených nasekaných mandlí, 1 dl vody a olej na vyprážanie
Porcie filé posypeme soľou, opečieme na oleji po obidvoch stranách. Vyberieme z pekáča , do výpeku pridáme najemno posekanú cibuľu, chilli, ocot, mandle a vodu. Povaríme, až šťava zhustne, vrátime rybu späť, necháme prehriať a podávame.
Porcie filé posypeme soľou, opečieme na oleji po obidvoch stranách. Vyberieme z pekáča , do výpeku pridáme najemno posekanú cibuľu, chilli, ocot, mandle a vodu. Povaríme, až šťava zhustne, vrátime rybu späť, necháme prehriať a podávame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára