Z matjesovych filiet zlejeme prebytocny olej a nakrajame ich na kusky. Cibulu olupeme a pokrajame na tenke kolieska. Scedime hrasok, kukuricu a kapiu. Vsetko zmieasame v mise, pokvapkame olivovym olejom a posypeme posekanym koprom. Salat nechame odlezat 2 hodiny.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Matjesový šalát so zeleninou
4 oosby: 250 g matjesovych filiet, 100 g sterilizovaneho hrasku, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g sterilizovanej kapie nakrajanej na pruzky, cibula, 1 Pl olivoveho oleja, 1 CL nasekaneho kopru
Z matjesovych filiet zlejeme prebytocny olej a nakrajame ich na kusky. Cibulu olupeme a pokrajame na tenke kolieska. Scedime hrasok, kukuricu a kapiu. Vsetko zmieasame v mise, pokvapkame olivovym olejom a posypeme posekanym koprom. Salat nechame odlezat 2 hodiny.
Z matjesovych filiet zlejeme prebytocny olej a nakrajame ich na kusky. Cibulu olupeme a pokrajame na tenke kolieska. Scedime hrasok, kukuricu a kapiu. Vsetko zmieasame v mise, pokvapkame olivovym olejom a posypeme posekanym koprom. Salat nechame odlezat 2 hodiny.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára