Kuracie prsia nakrajame, jemne naklepeme, osolime, okorenime a opecieme na oleji do makka. Pokrajane sampinony podusime na masle. Pridame vypek z masa a trochu kuracieho vyvaru. V smotane rozhabarkujeme maizenu, pridame ju ku sampinonom a povarime. Dochutime podla potreby.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Kuracie prsia so šampiňónovým ragú a smotanovou omáčkou
500 g kuracich prs, sol, olej, biele korenie, 240 g sampinonov, 120 g kyslej smotany, 30 g masla, kuraci vyvar, lyzica maizeny
Kuracie prsia nakrajame, jemne naklepeme, osolime, okorenime a opecieme na oleji do makka. Pokrajane sampinony podusime na masle. Pridame vypek z masa a trochu kuracieho vyvaru. V smotane rozhabarkujeme maizenu, pridame ju ku sampinonom a povarime. Dochutime podla potreby.
Kuracie prsia nakrajame, jemne naklepeme, osolime, okorenime a opecieme na oleji do makka. Pokrajane sampinony podusime na masle. Pridame vypek z masa a trochu kuracieho vyvaru. V smotane rozhabarkujeme maizenu, pridame ju ku sampinonom a povarime. Dochutime podla potreby.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára