Oplachnute file rozdelime na porcie, osolime a opecieme z oboch stran. Spagety uvarime v slanej vode, preplachneme studenou vodou a nechame odkvapkat. Pokrajanu cibulu udusime na maslo spolu so sampinonmi a petrzlenovou vnatou, pridame k tomu opecene file, zalejeme niekolkymi lyzicami vody s citronovou stavou a prikryte dusime na miernom plameni asi 8 minut. Zvysok masla zmiesame s uvarenymi spagetami, prihrejeme, upravime na misu do venca, do prostriedka vlejeme omacku s rybou a vsetko posypeme struhanym syrom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Filé na milánsky spôsob
600 g morskeho file, 300 g spagiet, 100 g masla, 100 g struhaneho syra, 80 g sampinonov, 20 g cibule, citronova stava, petrzlenova vnat
Oplachnute file rozdelime na porcie, osolime a opecieme z oboch stran. Spagety uvarime v slanej vode, preplachneme studenou vodou a nechame odkvapkat. Pokrajanu cibulu udusime na maslo spolu so sampinonmi a petrzlenovou vnatou, pridame k tomu opecene file, zalejeme niekolkymi lyzicami vody s citronovou stavou a prikryte dusime na miernom plameni asi 8 minut. Zvysok masla zmiesame s uvarenymi spagetami, prihrejeme, upravime na misu do venca, do prostriedka vlejeme omacku s rybou a vsetko posypeme struhanym syrom.
Oplachnute file rozdelime na porcie, osolime a opecieme z oboch stran. Spagety uvarime v slanej vode, preplachneme studenou vodou a nechame odkvapkat. Pokrajanu cibulu udusime na maslo spolu so sampinonmi a petrzlenovou vnatou, pridame k tomu opecene file, zalejeme niekolkymi lyzicami vody s citronovou stavou a prikryte dusime na miernom plameni asi 8 minut. Zvysok masla zmiesame s uvarenymi spagetami, prihrejeme, upravime na misu do venca, do prostriedka vlejeme omacku s rybou a vsetko posypeme struhanym syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára