Ocistene telacie maso zomelieme, pridame v mlieku namocenu a vyzmykanu zemlu, sol, mlete cierne korenie a cibulu pokrajanu nadrobno. Vsetko dobre premiesame. Na vlhkej doske nozom formujeme krokety a vyprazame ich v horucej masti.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie krokety
300 g telacieho masa, zemla, 1/2 dl mlieka, vajce, 1/2 cibule, mlete cierne korenie, 60 g masti, sol
Ocistene telacie maso zomelieme, pridame v mlieku namocenu a vyzmykanu zemlu, sol, mlete cierne korenie a cibulu pokrajanu nadrobno. Vsetko dobre premiesame. Na vlhkej doske nozom formujeme krokety a vyprazame ich v horucej masti.
Ocistene telacie maso zomelieme, pridame v mlieku namocenu a vyzmykanu zemlu, sol, mlete cierne korenie a cibulu pokrajanu nadrobno. Vsetko dobre premiesame. Na vlhkej doske nozom formujeme krokety a vyprazame ich v horucej masti.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára