Na masle oprazime cibulu, pridame cervenu sladku papriku a ocistene a na mensie kusky pokrajane kozlacie maso. Posolime, dobre prikryjeme a dusime. K udusenemu prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali muku, a dobre povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Kozľa na paprike
600 g kozlacieho masa, 30 g masla, cibula, mleta cervena sladka paprika, 2 dl smotany, 20 g muky, sol
Na masle oprazime cibulu, pridame cervenu sladku papriku a ocistene a na mensie kusky pokrajane kozlacie maso. Posolime, dobre prikryjeme a dusime. K udusenemu prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali muku, a dobre povarime.
Na masle oprazime cibulu, pridame cervenu sladku papriku a ocistene a na mensie kusky pokrajane kozlacie maso. Posolime, dobre prikryjeme a dusime. K udusenemu prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali muku, a dobre povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára