streda 9. januára 2019

Španielske bravčové mäso

600 g bravčového mäsa., 200 g cibule., 2 strúčiky cesnaku., 2 PL olivového oleja., pálivú papriku.., 100 g údenej slaniny., 200 g rajčiakov., ½ KL oregana (dobromyseľ)., ½ KL mletého korenia., ½ KL koriandru., petržlenová vňať., soľ
Na kocky pokrájané mäso opražíme na oleji. Pridáme cibuľu, cesnak, posekanú pálivú papriku a údenú slaninu, pokrájanú na plátky. Okoreníme oreganom, čiernym korením a tlčeným koriandrom. Osolíme a dusíme 30 minút. Potom pridáme olúpané, na osminky pokrájané rajčiaky. Udusíme do mäkka, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a podávame s cestovinou.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára