2 póry., buľva fenikla., 200 g hrášku., 2 paradajky., hlavička neolúpaného cesnaku., čínska kapusta pokrájaná na prúžky., 200 g sterilizovanej kukurice
Uvarte si polievku iba s vodou alebo použite aj kocku bujónu (zeleninového, hydinového, hovädzieho). Zeleninu umyte a nakrájajte na kúsky. Polievku varte na miernom plameni, kým zelenina nezmäkne, aby vitamíny a minerály zostali vo vode. Keď polievka začne vrieť, znížte teplotu tak, aby vrela iba mierne a zachovala si lahodnú chuť. Môžete pridať všetky prísady. Vyhnite sa však soli, zadržiava v tele vodu. Po dovarení by mali zostať v množstvách zeleniny uvedených v recepte najmenej dva litre polievky. Môžete ju jesť počas celého dňa, studenú i teplú.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára