utorok 15. januára 2019

Šalát z čínskej kapusty-recept

hlávka stredne veľkej čínskej kapusty., stredne veľká cibuľa., nálev kvalitného oleja., vínneho octu., soli., mletého čierneho korenia., niekoľko prelisovaných strúčikov cesnaku (nálev si môžeme pripraviť aj vo väčšom množstve a odložiť do dobre uzavretého pohára do chladničky)
Umytú čínsku kapustu pokrájame na tenké rezance. Rovnako pokrájame aj cibuľu a vo väčšej šalátovej mise dobre premiešame. Z oleja, vínneho octu, soli, mletého čierneho korenia a prelisovaného cesnaku (množstvo volíme podľa chuti) si pripravíme nálev, ktorý dobre premiešame. Tesne pred servírovaním šalát z čínskej kapusty zalejeme nálevom a dobre premiešame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára