250 g baranieho mäsa z lopatky alebo krku., 150 g údeného bôčika., PL masti., cibuľa., 100 g čerstvých húb., potlčená rasca., strúčik cesnaku., vajce., soľ., mleté čierne korenie., strúhanky., tuk na vyprážanie., 50 g údeného syra
Baranie mäso zomelieme a údený bôčik pokrájame na malé kocky. V rozohriatej masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistené huby pokrájané na plátky, posypeme potlčenou rascou a udusíme do mäkka. Potom pridáme rozotretý cesnak, odstavíme, primiešame mäso, vajce, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku a vymiešame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktoré vypražíme v rozohriatom tuku a hneď posypeme postrúhaným údeným syrom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára