16 rovnako veľkých rajčiakov., 2 farebné papriky., biely chlieb a pečivo., olivový olej., sušené oregano., petržlenová vňať., 2 balíčky syra mozarella., malá fľaška sardel v oleji
Umyté rajčiaky vodorovne rozkrojíme asi v tretine. Z väčšej časti vydlabeme dužinu so semiačkami. Syr nakrájame na kúsky a spolu s polovicou sardel ho vložíme do vydlabaných rajčiakov. Chlieb nakrájame na kocky a pokvapkáme olejom. Umyté papriky nakrájame na kúsky a striedavo ich s plnenými rajčiakmi a chlebom napichujeme na grilovacie ihly alebo špajdle. Počas opekania pokvapkáme olejom a posypeme oreganom. Pred podávaním ozdobíme posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára