sobota 5. januára 2019

Pikantné kuracie rezance

červená paprika., žltá paprika., 500 g kuracích pŕs., cibuľa., PL rajčinového pretlaku., 400 ml vody., kocka slepačieho bujónu., 100 ml Rama Cremefine zakysaný krém jemný., olivový olej., zelená petržlenová vňať., ½ mexickej marinády., (svetlá) zápražka
Kuracie prsia nakrájame na rezance a naložíme na 30 minút do mexickej marinády. Takto marinované mäso opečieme z oboch strán na vopred ohriatom olivovom oleji. Cibuľu nakrájame na kocky, prisypeme k mäsu a opražíme. Ďalej pridáme rajčinový pretlak, nakrájané papriky a premiešame. Zalejeme vývarom z bujónu, vmiešame Rama Cremefine zakysaný krém jemný, podľa potreby zahustíme (svetlou) zápražkou a minútu povaríme. Ozdobíme nasekaným petržlenom. Môžeme podávať s cestovinami alebo so zemiakmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára