nedeľa 6. januára 2019

Marinovaná krkovička

300 g bravčovej krkovičky s kosťou., 150 g farebných paprík., 50 g cukety., olej., soľ., sójová omáčka., čili., mletá sladká červená paprika., celá rasca dijonska horčica., rozmarín
Bravčovú krkovičku, pokrájame a posolíme. Z oleja, zo sójovej omáčky, z čili, mletej sladkej červenej papriky a dijonskej horčice si pripravíme marinádu. Posolené mäso potrieme marinádou z obidvoch strán a necháme aspoň tri hodiny odležať na chladnom mieste. Umyté a osušené farebné papriky nakrájame na štvrtky a cuketu na dlhšie pásiky. Odležané mäso dáme na plech, obložíme ho paprikami a vložíme na rozohriaty gril. Krátko pred dokončením pridáme plátky cukety a spolu dogrilujeme. Hotové mäso ozdobíme čerstvým rozmarínom a podávame s bielym pečivom.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára