piatok 4. januára 2019

Tofu s hlivami a šampiňónmi

kúsok tofu (375 g)., mleté čierne korenie., 350 g šampiňónov., soľ., 150 hlivy ustricovej., asi 5 PL polohrubej múky., 3 PL oleja., 75 g margarínu., 5 PL bieleho vína., petržlenová vňať., 2 PL sójovej omáčky
Tofu nakrájame na ½ cm hrubé plátky, osolíme ich, okoreníme, obalíme v múke a opečieme v oleji. Vyberieme ich a odložíme na teplé miesto. Očistené a nakrájané šampiňóny a hlivu opražíme na margaríne, prilejeme víno a chvíľu povaríme. Dochutíme posekanou petržlenovou vňaťou a sójovou omáčkou. Opečený syr tofu podávame s hubovou masou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára