400 g cestovín garganelli paglia & fieno., niekoľko plátkov šunky Proschiutto Italiano., 150 ml sladkej smotany., 2 KL nasekanej petržlenovej vňate., 2 strúčiky cesnaku., olej z kôstok hrozna Monini., štipka pšeničnej múky., soľ., čierne korenie na ochutenie
Taliansku šunku nakrájajte na prúžky a osmažte s drveným cesnakom na oleji z kôstok hrozna. Všetko rovnomerne posypte veľkou štipkou pšeničnej múky, zalejte smotanou a zamiešajte. Dochuťte soľou a čiernym korením. Cestoviny garganelli paglia & fieno uvarte al dente v slanej vode s malým množstvom oleja a pridajte k pripravenej omáčke. Všetko dôkladne premiešajte a pred podávaním posypte petržlenovou vňaťou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára