dvanásť
plátkov syra, dvanásť plátkov šunky, 100 g sterilizovanej kapie,
alobal
Plnka:
125 g masla, 120 g smotanového syra, 50 g šunky, jedno natvrdo
uvarené vajce, dve lyžice zelených olív, pažítka
Na
alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi
plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na
rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a
obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a
na dvanásť hodín dáme do chladničky.
Plnka:
Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú
šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára