200
g rastlinného pokrmového tuku, napríklad Cera, 250 g práškového
cukru, 60 g kakaa, 100 g sušeného mlieka, 30 g posekaných orechov,
50 g posekaných mandlí, 40 g posekaných kešu orechov, 60
posekaných lieskovcov, 30 g hrozienok, 80 g mliečnej čokolády, 2
vajcia, 20 g kandizovaného ovocia, okrúhle piškóty, ovocnú
šťavu,
Rastlinný
tuk rozpustíme vo vodnom kúpeli. Pridáme preosiate kakao, práškový
cukor, sušené mlieko, premiešame a odstavíme z kúpeľa. Pridáme
posekané orechy, mandle, kešu orechy, lieskovce, hrozienka,
kandizované ovocie a rozpustenú čokoládu. Necháme krátko
vychladnúť a primiešame vajcia. Jednotlivé priehlbinky vo forme
na mafiny vyložíme alobalom a každú naplníme plnkou. Na vrch
plnky uložíme piškóty, ktoré pokvapkáme ovocnou šťavou a
necháme stuhnúť v chladničke do druhého dňa. Stuhnuté mafiny
vyberieme, alobal odstránime a ozdobíme kúskom čokolády.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára