drobky
z kurčaťa ,300 g nakrájanej zmesi húb, cibuľu , 4 PL
sterilizovaného hrášku, korenie , soľ ,3 PL masla , varné
vrecúško ryže , petržlenovú vňať , strúhaný syr
Drobky
uvaríme v osolenej vode, potom ich nadrobno nakrájame. Na masle
speníme cibuľku, pridáme nakrájané huby, korenie, soľ a
osmažíme do mäkka.
K hotovým hubám pridáme drobky a sterilizovaný hrášok. Zmes premiešame s uvarenou ryžou, pridáme trochu vývaru z drobkov a dáme krátko prehriať do rúry. Na tanieri posypeme nastrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou.
K hotovým hubám pridáme drobky a sterilizovaný hrášok. Zmes premiešame s uvarenou ryžou, pridáme trochu vývaru z drobkov a dáme krátko prehriať do rúry. Na tanieri posypeme nastrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára