100
g kryštálového cukru, 100 ml vody, 200 g piškótových omrviniek,
1 PL kakaa 2 až 3 PL rumu, 30 g nasucho opražených pšeničných
klíčkov, 30 g mletých orieškov, 60 g rastlinného tuku,
kandizované ovocie na ozdobenie
Čokoládová poleva: 100 g čokolády na varenie, 40 g stuženého tuku,
Čokoládová poleva: 100 g čokolády na varenie, 40 g stuženého tuku,
Z
cukru a vody uvaríme sirup. Do vychladnutého sirupu pridáme
piškótové omrvinky zmiešané s preosiatym kakaom, um, klíčky,
oriešky, zmäknutý tuk a premiešame. Z masy formujeme menšie
guľky, necháme ich oschnúť a potom ich pomocou špáradla
namočíme do čokoládovej polevy a ozdobíme presladeným
ovocím.
Čokoládová poleva: V horúcom vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu a tuk a do hladka vymiešame.
Čokoládová poleva: V horúcom vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu a tuk a do hladka vymiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára