300
g pečených kuracích pŕs, 100 g malých šampiňónov, olej, dva
pomaranče, niekoľko lístkov hlávkového šalátu, pažítka
Nálev: 150 g bieleho jogurtu, šťava z jedného pomaranča, jedna
lyžička nakladaného zeleného korenia, soľ, mleté biele korenie
Mäso
nakrájame na plátky. Očistené šampiňóny nakrájame a opražíme
na malom množstve oleja. Pomaranče očistíme nožom a nakrájame.
Do misy vložíme mäso, šampiňóny, pomaranče, zalejeme nálevom,
premiešame a na pol hodiny dáme na chladné miesto. Kurací šalát
podávame na šalátových listoch posypaný posekanou pažítkou.
Nálev:
jogurt a pomarančovú šťavu rozšľaháme, pridáme zelené
korenie, soľ, mleté biele korenie a premiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára