2
kg dubákov ,5-6 feferónov, 1 kg cibule, 1 kg kapie ,1 l kečupu ,1
l oleja
Dubáky
krátko povaríme.Všetky ingrediencie pomelieme na mäsovom
mlynčeku, potom ich vložíme do hlbšieho hrnca a asi 40 minút
varíme na miernom plameni. Zmes stále miešame. Potom zmesou plníme
zatváracie poháre (veľkosť podľa neskoršej spotreby) a tieto
ešte vrelé obrátime dnom nahor, prikryjeme utierkou a necháme
veľmi zvoľna vychladnúť.
Skladujeme v tme a chlade.Nátierka je vynikajúca na hrianky, chlebíčky a chuťovky.
Skladujeme v tme a chlade.Nátierka je vynikajúca na hrianky, chlebíčky a chuťovky.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára