nedeľa 2. októbra 2016

Debrecínske bravčové stehno

3 dag masti, 35 dag bravčového mäsa zo stehna, 10 dag debrecínok, 6 dag cibule, 3 dag hladkej múky, červená paprika, čierne korenie, soľ, voda
Do bravčového mäsa urobíme pomocou noža otvor (pozdĺž vláken), do ktorého vložíme debrecínku. Otvor zašijeme, mäso opečieme zo všetkých strán na masti a vyberieme. Na masti zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme zvyšok pokrájaných debrecínok, červenú papriku, čierne korenie, soľ, trochu vody a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, odstránime cvernu a pokrájame ho cez vlákna. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na mäso.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára