600
g morčacích
pŕs, 100 g nastrúhaného parmezánu, 1000
g zucchini, 500 g paradajok, 50 ml oleja, 100 ml
bieleho vína, 5 zelených olív, 5 čiernych olív, 1 viazanička
petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ
Morčacie
prsia nakrájame na rezne a opečieme na oleji z oboch strán.
Pridáme k nim olúpané a nakrájané paradajky, osolíme a
okoreníme a spolu dusíme, kým sa polovica šťavy
nevydusí.Zucchini olúpeme, nakrájame na kocky a vložíme k mäsu.
Pridáme aj rozpolené olivy. Zalejeme vínom, ochutíme a dusíme,
kým zucchini nezmäknú.Hotové jedlo posypeme nastrúhaným
parmezánom a ihneď podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára