pondelok 12. septembra 2016

Morčacie mäso s zucchini

600 g morčacích pŕs, 100 g nastrúhaného parmezánu, 1000 g zucchini, 500 g paradajok, 50 ml oleja, 100 ml bieleho vína, 5 zelených olív, 5 čiernych olív, 1 viazanička petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ
Morčacie prsia nakrájame na rezne a opečieme na oleji z oboch strán. Pridáme k nim olúpané a nakrájané paradajky, osolíme a okoreníme a spolu dusíme, kým sa polovica šťavy nevydusí.Zucchini olúpeme, nakrájame na kocky a vložíme k mäsu. Pridáme aj rozpolené olivy. Zalejeme vínom, ochutíme a dusíme, kým zucchini nezmäknú.Hotové jedlo posypeme nastrúhaným parmezánom a ihneď podávame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára