utorok 6. septembra 2016

Srňacie rezne v tlakovom hrnci

500 g srňacieho mäsa, 50 g masti, 20 g údenej slaniny, 100 g cibule, lyžička červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, celé nové korenie, bobkový list, 10 g hladkej múky
Srňacie mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame na rezne a trochu naklepeme. V tlakovom hrnci rozohrejeme masť spolu s pokrájanou údenou slaninou. Na nej speníme nadrobno posekanú cibuľu, posypeme paprikou, vložíme pokrájané rezne, osolíme, okoreníme a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava odparí, pridáme bobkový list, nové korenie, zaprášime múkou, podlejeme horúcou vodou, hrniec uzavrieme a udusíme domäkka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára