streda 14. septembra 2016

Pikantné mäso na ázijský spôsob

4 ks kuracích pŕs, 2 čili papričky, 2 PL oleja, šťava z citróna, 2 PL sójovej omáčky, trochu mletého zázvoru, pór, 2 PL nasekaných arašidov, cibuľa, 2 PL oleja, mleté čierne korenie
Papričky očistíme, nadrobno nakrájame. Mäso opláchneme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, premiešame s olejom, citrónovou šťavou, sójovou omáčkou, zázvorom, papričkami čili a necháme pol hodiny marinovať. Pór očistíme, umyjeme, nakrájame na kolieska, cibuľu očistíme, nakrájame. Mäso opražíme na horúcom oleji, pridáme pór, podlejeme marinádou a varíme 5 minút. Solíme, okoreníme. Nasekané arašidy nasucho opražíme na panvici, pridáme trochu oleja, cibuľu a chvíľu pražíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára