Mätová
omáčka – Majonézu
zriedime trochou smotany a ochutíme zmesou nadrobno pokrajaných
byliniek /mäta,petrželenová vňať,estragon,trebuĺka/,štipkou
cukru a troškou bielého vínneho octu.Do omáčky možeme pridať
aj trochu žeruchy
Horčicová
omáčka – Majonézu
odĺahčíme bielym jogurtom, ochutíme horčicou,soĺou,mletým
čierným korením a zľahka vmiešame na rezančeky nakrájaný por.
Feniklová
omáčka – Majonézu
odľahčíme kyslou smotanou, ochutíme štipkou kajenského korenia,
horčicou, worcesterskou omáčkou a doplníme kúskom nadrobno
posekaného fenikla.
Brusnicová
omáčka – Majonézu
zriedime smotanou a pridáme prepasírované zavarané brusnice.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára