pondelok 5. septembra 2016

Kuracie mäso s čínskou zeleninou

300 g kuracích pŕs, soľ, sójová omáčka, saké, olivový olej, korenie karí,čínska mrazená zelenina, čínske huby
Kuracie prsia pokrájame na kúsky, posolíme ich, pokvapkáme sójovou omáčkou, posypeme korením karí a pokvapkáme saké. Necháme odstáť 20 minút. Potom ich pomaly opečieme v panvici na oleji. Po opečení vyberieme a odložíme na teplé miesto. Mrazenú čínsku zeleninu orestujeme na olivovom oleji. Vopred namočené a pokrájané huby krátko povaríme a pridáme k zelenine spolu s opečeným mäsom. Premiešame a krátko spolu orestujeme. Podávame s uvarenou ryžou zmiešanou s kukuricou a s nakrájaným koriandrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára