500
g srňacieho mäsa, žemľa, mlieko, 50 g anglickej slaniny, 30 g
cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, celé
nové korenie, 2 zrnká borievok, 2 lyžice červeného vína, olej
Umyté
a pokrájané srňacie mäso zomelieme. Žemľu namočíme v mlieku,
vyžmýkame a so slaninou, s cibuľou a cesnakom zomelieme, pridáme
mletú divinu, osolíme, okoreníme korením, pomletými borievkami,
prilejeme červené víno a všetko spolu dobre premiešame. Na múkou
posypanej doske robíme karbonátky. Rukou ich trochu roztlačíme a
poukladáme na rozohriaty grilovací rošt. Potrieme ich olejom a z
každej strany grilujeme 5 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára