utorok 6. septembra 2016

Grilované srňacie karbonátky

500 g srňacieho mäsa, žemľa, mlieko, 50 g anglickej slaniny, 30 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, celé nové korenie, 2 zrnká borievok, 2 lyžice červeného vína, olej
Umyté a pokrájané srňacie mäso zomelieme. Žemľu namočíme v mlieku, vyžmýkame a so slaninou, s cibuľou a cesnakom zomelieme, pridáme mletú divinu, osolíme, okoreníme korením, pomletými borievkami, prilejeme červené víno a všetko spolu dobre premiešame. Na múkou posypanej doske robíme karbonátky. Rukou ich trochu roztlačíme a poukladáme na rozohriaty grilovací rošt. Potrieme ich olejom a z každej strany grilujeme 5 minút.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára