streda 14. septembra 2016

Frittata s kuracinou a špargľou

30 g masla, 4 mladé cibuľky, 6 vajec, 250 ml mlieka, 2 lyžičky horčice, 400 g vareného kuracieho mäsa, mleté čierne korenie, 8 kusov konzervovanej špargle, 200 g poostrúhaného ementálu
V panvici zohrejeme maslo a pridáme pokrájanú cibuľu, pražíme domäkka. Vajcia, mlieko a horčicu vyšľaháme. Primiešame aj kuracie mäso a podľa chuti čierne korenie. Zmes nalejeme na cibuľku a na slabom ohni pečieme 15 minút, kým frittata nezhustne. Špargľu poukladáme na frittatu a posypeme strúhaným syrom po celej ploche. Do rozohriatej rúry vložíme na 2 minúty, kým sa syr rozpustí a zapečieme do zlatista.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára