8
rezňov, olej, soľ, 200 g eidamu, 250 ml kyslej smotany, 3 vajcia,
hladká múka, strúhanka, karí a bylinkové korenie, hlávka
cesnaku
Rezne
naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme a okoreníme. Každý
potom potrieme roztlačeným cesnakom. Do hlbšej sklenej nádoby
dáme na dno olej. Vložíme dnu prvý rezeň, potrieme ho olejom a
naň dáme ďalší rezeň. Postup opakujeme a keď máme nádobu
plnú, necháme to odležať na chladnom mieste. V miske rozšľaháme
vajcia, pridáme najemno postrúhaný syr a smotanu. Všetko dobre
vymiešame. Pred prípravou rezne najskôr obalíme v múke, potom v
syrovej zmesi a napokon v strúhanke. Vyprážame na oleji.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára