piatok 2. septembra 2016

Kokosové prstence

300 g celozrnnej pšeničnej múky., 200 g rastlinného tuku., 2 kopcovité polievkové lyžice tuhého medu., štipka morskej soli., 4 polievkové lyžice strúhaného kokosu upraženého na masle
Najprv na troške masla upražíme strúhaný kokos a necháme ho vychladnúť. Všetky prísady zmiesime v mise spolu so strúhaným upraženým kokosom na ťahavé cesto. Necháme ho odpočinúť v chladničke asi hodinu, aby stuhlo a dalo sa lepšie spracovať. Potom cesto vyvaľkáme na prúžky hrubé ako prst, pokrájame ich na cca 4 cm dlhé kúsky a každý spojíme do prstenca. Poukladáme na vymastený plech a pečieme pri teplote 200º C cca 20 – 30 minút.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára