100
g zeleru, 100
g mrkvy, 50
g zeleného
hrášku, 50 g sladkokyslých
uhoriek, 25
g ementálu, 25
g jabĺk,troška
octu, soli, 100
g zemiakov
Zemiaky
uvaríme v šupke, očistíme a pokrájame na drobné kocky. Zeler a
mrkvu uvaríme v osolenej vode. Nesmieme ich rozvariť. Uvarenú
vychladnutú zeleninu pokrájame na drobné kocky a pridáme k
zemiakom. K nim pridáme ešte v slanej vode uvarený zelený hrášok,
na kocky pokrájané uhorky, ementálsky syr, surové očistené
jablko a majonézu. Všetko dobre premiešame, prisolíme, prichutíme
citrónovou šťavou. Ozdobíme na tvrdo uvareným, pokrájaným
vajíčkom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára