4
kg rajčín,1
kg zelenej
papriky, 8 ks veľkých cibúľ, 2
lyžice zázvoru,2 lyžice mletej červenej papriky, 2
lyžice mletej škorice, 4
až 5 zomletých klinčekov, 2
lyžice soli, 2,5
dl octu,250
g cukru, prípadne
feferónky
Šupiek
zbavené rajčiny pokrájame na štvrtky, pridáme pokrájanú
papriku, cibuľu, zázvor, červenú papriku, škoricu, klinčeky a
soľ. Po dvoch hodinách varenia rozmixujeme, pridáme ocot a cukor
podľa chuti a ešte chvíľu povaríme do zhustnutia. Ešte horúci
kečup nalejeme do suchých, prehriatych pohárov, zabalíme ich a
necháme pomaly vychladnúť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára