streda 14. septembra 2016

Americký kečup-recept

4 kg rajčín,1 kg zelenej papriky, 8 ks veľkých cibúľ, 2 lyžice zázvoru,2 lyžice mletej červenej papriky, 2 lyžice mletej škorice, 4 až 5 zomletých klinčekov, 2 lyžice soli, 2,5 dl octu,250 g cukru, prípadne feferónky
Šupiek zbavené rajčiny pokrájame na štvrtky, pridáme pokrájanú papriku, cibuľu, zázvor, červenú papriku, škoricu, klinčeky a soľ. Po dvoch hodinách varenia rozmixujeme, pridáme ocot a cukor podľa chuti a ešte chvíľu povaríme do zhustnutia. Ešte horúci kečup nalejeme do suchých, prehriatych pohárov, zabalíme ich a necháme pomaly vychladnúť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára